Нацкорпус проведе вишколи в Києві, Харкові та на Волині / фото Нацкорпус

Представники Національного Корпусу анонсували проведення одразу кількох вишколів - у Києві, Харкові та на Волині.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Війна стала потенційно ближчою до українських кордонів з боку Білорусі. Штучно створена Кремлем міграційна криза на польському кордоні з метою відвернути увагу від маневрів російських військ біля України, свідчить про високу ймовірність розгортання повномасштабної війни", - йдеться в анонсі.

Відео дня

В таких умовах Нацкорпус закликає всіх охочих взяти участь у навчаннях, які проводитимуть інструктори та ветерани ініціативи "Тотальний опір".

Зокрема, 20 листопада об 11:00 розпочнеться вишкіл у Києві на території колишнього заводу "Атек". Ще один вишкіл відбудеться 21 листопада на полігоні загального користування біля м. Рожища Волинської обл., початок навчань - о 12:00.

Також у Харкові Нацкорпус оголосив реєстрацію учасників на вишкіл, дату якого поки не повідомляють. Зареєструватися можна за цим посиланням cutt.ly/iTzLZfc.

Раніше, у квітні Національний Корпус започаткував створення Штабів оборони в усіх областях України з метою координації різних структур та підготовки населення до можливої агресії РФ.