З'явилися супутникові знімки удару по аеродрому Бельбек/ Колаж УНІАН, фото Кримський вітер, DeepState

У мережі з’явилися супутникові знімки наслідків удару ЗСУ 31 січня по аеродрому Бельбек у окупованому Криму. Відповідні фото опублікувала команда DeepState.  

"За заявами ворога, їх ППО відпрацювала успішно, але є нюанс. За попередньою інформацією, уражено командний пункт ворога", - коментують у DeepState.

Зазначається, що втрати окупантів у особовому складі будуть відомі "з плином часу та з першими некрологами в соціальних мережах ворога".

Відео дня

Як пише тг-канал "Кримський вітер", - на фото - саме те місце, де горіла техніка окупантів, фото якої публікувалося. 

Знімок за 31 січня, до удару / фото DeepState
Знімок за 1 лютого, після удару / фото DeepState

Удар по аеродрому Бельбек - що відомо

Як повідомляв УНІАН, 31 січня у тимчасово окупованому Криму відбулася серія вибухів, в тому числі у районі військового аеродрому Бельбек. Міноборони РФ заявило про збиття 20 "українських" ракет. У Військово-морських силах сказали, що є успішні результати удару, однак деталі не розкрили.

Згодом у мережі повідомили, що під час удару по військовому аеродрому Бельбек ліквідовано 10 російських військовослужбовців, у тому числі командира авіаційної ескадрильї генерал-лейтенанта Олександра Татаренка. Повідомляється також, що дві ракети вразили командний пункт 38-го винищувального авіаційного полку, ще одна ракета атакувала пункт зв'язку аеродрому.

Раніше спікер Повітряних сил Юрій Ігнат зазначив, що внаслідок удару знищено щонайменше 3 літаки окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: