На місцях прильоту працюють рятувальники / фото Нацполіція

Внаслідок нічної атаки російських окупантів по Харкову було влучання в транспортне депо.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов. За його даними, попередньо щонайменше два прильоти були "по одному з найпостраждаліших районів Харкова, біля житлових будинків, цивільних обʼєктів". 

Він зазначив, що на місці працюють рятувальники ДСНС. "Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється", - повідомив мер.

Відео дня

Пізніше Терехов додав, що нічні ракетні удари прийшлися по території одного з транспортних депо, де і так від ворожих обстрілів живого місця немає. "Це суто цивільний обʼєкт", - підкреслив мер.

Крім того, за даними голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, близько опівночі в Криворізькому районі знищили БпЛА. Оборонці з ПвК "Схід" приземлили ворожий "шахед".

Пізніше у Нацполіції повідомили, що окупанти вночі завдали кілька ударів по Салтівському району. "Попередньо, били ракетами С-300. Пошкоджений житловий об'єкт та майно транспортного підприємства. Зафіксовані вирви розміром 9х3,5 м", - йдеться у повідомленні

Також протягом минулої доби військові РФ завдавали удари по населених пунктах Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. 

▪️У Курилівці Куп'янського району пошкоджений приватний будинок. 

▪️У Куп'янську-Вузловому пошкоджена будівля лікарні, багатоповерховий будинок та приватні будинки. Поранення отримала 48-річна жінка. Її доставили до лікарні.

Нічна атака окупантів

Ввечері 19 грудня російські окупанти запустили по Україні дрони-камікадзе "шахед", через що в багатьох областях оголошували повітряну тривогу. Рух ворожих дронів був зафіксований у низці областей.

При цьому вранці у Повітряних силах повідомили, що противник також завдав удару двома зенітними керованими ракетами із ЗРК С-300 з Бєлгородської області по Харківській області. 

Вас також можуть зацікавити новини: