У Дніпрі різко зросло число осіб, постраждалих унаслідок нової ворожої атаки / фото ДСНС

До 13-ти зросла кількість постраждалих людей внаслідок удару росіян по передмістю Дніпра.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. "З-під завалів будинку в Підгородненській громаді дістали чоловіка. Там ще знаходяться люди. Пошуково-рятувальна операція триває. Загалом на зараз маємо 13 постраждалих. З-поміж них троє - діти. Це хлопці 6, 11 та 15 років", - зазначив Лисак. 

За інформацією голови ОВА, майже всі поранені ушпиталені. Стан - середньої тяжкості. Одна людина лікуватиметься амбулаторно. У постраждалих черепно-мозкові травми, осколкові поранення, забиття. Їм надається вся необхідна допомога.

Відео дня

Пізніше Лисак повідомив, що кількість постраждалих зросла до 20, з них 5 осіб - діти. 17 постраждалих госпіталізовані.

"5 дітей поранив ворог в Підгородненській громаді. Стан трьох хлопців на зараз медики оцінюють як важкий. Вони в операційних. Дівчата 11 та 17 років в задовільному стані, лікуватимуться амбулаторно", - додав Лисак.

За його словами, під завалами понівеченого будинку рятувальники продовжують шукати людей. Ймовірно, там є дитина.

Удар по Дніпру - сьогодні це варто знати

Як писав УНІАН, раніше повідомлялось, що внаслідок ракетного удару по передмістю Дніпра, що був завданий росіянами сьогодні ввечері, було шестеро постраждалих, серед них - 6-річний хлопчик. 

Президент Володимир Зеленський у Telegram оприлюднив відео з місця влучання, зазначивши, що ракети ворога влучили між двома двоповерховими житловими будинками. Зеленський додав, що РФ "укотре доводить, що є країною-спонсором тероризму", і "за все скоєне проти нашої держави та людей росіяни понесуть відповідальність".

Місцеві Telegram-канали писали, що російські загарбники запустили по Дніпру балістичні ракети.

Вас також можуть зацікавити новини: