Вороги на сході України втратили позиції / скріншот

На Берхівському напрямку Збройні сили України розбили росіян та зайняли їхні позиції.

Ворогам дісталося під час контрнаступальних дій 225 окремого штурмового батальйону, повідомив генерал-полковник, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський в Telegram та показав яскраве відео.

"Росіяни підтягнули резерви і здійснили спробу контратаки. Але наші воїни професійно розбили ворога та зайняли позиції. Рухаємося вперед", - поділився він.

Варто зазначити, що біля міста Бахмут, за який тривалий час йдуть запеклі бойові дії, знаходиться село Берхівка. Росіяни окупували цей населений пункт у лютому 2023-го.

Що треба знати про новий контрнаступ ЗСУ - свіжі новини

Президент Володимир Зеленський 10 червня підтвердив, що наші захисники та захисниці розпочали контрнаступальні дії. 11 липня Генштаб ЗСУ повідомив, що воїни контрнаступають на Бахмутському, Бердянському та Мелітопольському напрямках.

На Бахмутському напрямку від супротивників вже звільнено чимало нашої землі. Зокрема, повідомлялося що під Бахмутом росіян прогнали з важливої висоти. 9 липня Олександр Сирський повідомив, що супротивники на Бахмутському напрямку місцями опиняються у пастці.

Вас також можуть зацікавити новини: