Захисники України знайшли на ворожих позиціях дивну річ / скріншот

Бійці одного з підрозділів Сил оборони знайшли на позиціях російських військових річ, яка дуже їх розсмішила.

Про це у Telegram повідомив журналіст Юрій Бутусов, з яким бійці поділилися інформацією. "Порція гумору від наших захисників. Наші бійці, зайшовши на позиції росіян, знайшли докази, що ми боремося з інопланетними істотами", - написав Бутусов.

Виходячи з відео, яке він оприлюднив, це сталося десь у "зеленці", де раніше знаходилися окупанти. Український військовослужбовець демонструє підібрану із землі величезну рукавичку, яка передбачена на руку із чотирма пальцями.

"Ось вони (росіяни - УНІАН) кажуть, мовляв, з НАТО воюють, у нас тут дох..я НАТОвських військових... Три пальці та ось четвертий: всього - чотири пальці. У людей так не буває. Рука велика… Воюють інопланетяни", - каже боєць.

Військові сміються зі знахідки й кажуть, що залишать її собі на згадку.

Кореспондент УНІАН намагався знайти у різних каталогах рукавички, схожі на ті, що знайшли українці на позиціях росіян, але марно. Не виключено, що десь у РФ такі "інопланетні аксесуари" штампують з метою спрощення виробничого циклу, щоб заощадити.

Війна в Україні - останні новини, які варто знати

Українські воїни наступають на півдні України, а також на Бахмутському напрямку. Вранці 24 липня стало відомо, що за весь час контрнаступу на півдні наші воїни деокупували понад 192 кв. км, а на Бахмутському напрямку - близько 35 кв. км.

Раніше УНІАН писав про кумедний інцидент на фронті - у мережу потрапило смішне відео, на якому знято російського військового з оголеною "п'ятою точкою". Окупант, вибираючись із танка, втратив штани та впав у канаву. Цю "картину" зняв безпілотник. Чому росіянин так швидко залишав бойову машину, невідомо.

Вас також можуть зацікавити новини: