Окупанти обстріляли село Бударки / фото t.me/prokuratura_kharkiv

У неділю, 5 березня, в Харківській області російські окупанти влучили в автомобіль, в якому перебувало подружжя.

Про це повідомляється у офіційному Telegram-каналі Харківської обласної прокуратури. За даними слідства, 5 березня російські військові здійснили артилерійський обстріл села Бударки Вовчанської громади Чугуївського району. Зазначається, що окупанти влучили в автомобіль, в якому перебувало подружжя. Від отриманих травм чоловік та жінка загинули на місці.

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України). Наразі всі деталі встановлюються.

Відео дня
На Харківщині окупанти вбили подружжя, обстрілявши автомобіль (фото)

Обстріли Харківської області

Як відомо, російські загарбницькі війська систематично обстрілюють Харків та область. 

20 лютого загарбники випустили по Харківській області 11 ракет, однак лише одна з них долетіла до території України - інші розірвалися на російській території.

Нещодавно в Україні засудили російського льотчика, який навесні минулого року бомбардував Харківську телевежу. Того дня він застосував вісім ФАБ-500.

Мер Харкова Ігор Терехов не виключає, що російська армія може знову спробувати піти у наступ на місто. Однак він каже, що українці "дадуть відповідь" їм.

Вас також можуть зацікавити новини: