Херсон знову опинився під обстрілом / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

У Херсоні через обстріл російських окупантів загинула місцева жителька, поранення отримав 16-річний хлопчик.

Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у своєму Telegram-каналі. "Росіяни вдарили по житлових будинках у Дніпровському районі Херсона. Через обстріл у власній квартирі загинула 50-річна жінка. Мої співчуття близьким і рідним загиблої… Також уламкові поранення отримав 16-річний хлопець. Його шпиталізували до лікарні для надання медичної допомоги", - розповів посадовець.

Як уточнив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко, обласний центр обстріляли загарбники з тимчасово окупованого лівого берега. Під час цього обстрілу був пошкоджений чотириповерховий будинок, в ньому загинула жінка. Підліток отримав тяжку травму. Наразі він ушпиталений. "У дитини травмована ліва нога. Медики готують пораненого до термінової операції", - наголосив Мрочко.

Відео дня

Окрім того, у передмісті Херсона на аварійну бригаду комунального підприємства "Херсонський водоканал" росіяни скинули з дрона вибухівку. Внаслідок атаки пошкоджено аварійно-ремонтний автомобіль комунального підприємства. За попередніми даними, поранених серед працівників немає.

Обстріли Херсонщини: останні новини

Як повідомляв УНІАН, напередодні загарбники застосували дванадцять FPV-дронів та у чотири рази збільшили інтенсивність скидів осколкових боєприпасів з безпілотних літальних апаратів інших модифікацій.

Відомо, що по Херсону з артилерії вдарили вісім разів. Також під російським обстрілом опинилися Новотягинка, Ромашкове, Тягинка, Антонівка Херсонської області та Дмитрівка Миколаївської області. Внаслідок атак загинули двоє людей, ще троє отримали поранення.

Вас також можуть зацікавити новини: