Через супротивників на Дніпропетровщині пошкоджено десятки будівель / фото Валентин Резніченко

На Дніпропетровщині в результаті обстрілу окупантами Марганецької громади пошкоджено два десятки будівель та лінія електропередач, але є і хороша новина - знищено ворожий безпілотник-шпигун.

Про це у Telegram-каналі написав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

"Зі ствольної артилерії ворог вдарив по Марганецькій громаді. Люди не постраждали. Є пошкодження двох десятків будівель та лінії електропередач", - повідомив він.

Відео дня

Також зазначив, що по Нікополю сьогодні окупанти завдали ракетного удару - випустили дві ракети "земля-повітря".

"Зачепило адмінбудівлю, дві багатоповерхівки. Окрім цього сталася пожежа на відкритій території. Внаслідок обстрілу постраждалих немає" , - розповів Лукашук.

За йрого словами, у Криворізькому районі окупанти вдарили по прикордонним територіям Зеленодольської та Апостолівської громад, обійшлосябез жертв, без руйнувань.

Лукашук також повідомив, що на Дніпропетровщині військові ЗСУ збили російський безпілотник.

"Маємо хороші новини: в Томаківській громаді сьогодні наші військові збили безпілотник росіян. Ще одна пташка доліталася, бо, як кажуть у нас в Україні, - нічого шастать і розвідувати" , - зазначив він.

При цьому подякував силам ППО за роботу.

Нагадаємо, вороги вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого й вже не раз обстрілювали Дніпропетровщину, були жертви.

Збройні сили України дають гідну відсіч супротивникам. Станом на 27 серпня були знищені близько 46 500 ворогів та, зокрема, 836 безпілотників.

Вас також можуть зацікавити новини: