Окупанти вдарили по Хмельниччині / скриншот з відео

Російські окупанти в рамках масованого обстрілу України 31 грудня вдарили по території Хмельницької області. В результаті атаки є постраждалі серед мирного населення.

Такою інформацією поділилися в Офісі президента України. А пізніше відомості доповнив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. В ОПУ спочатку написали про удар дронами, але потім виправили інформацію і повідомили, що обстріл здійснили ракетами.

Що стосується поранених, то з Офісу президента надійшли відомості про двох постраждалих. Але потім Гамалій опублікував уточнення: "В результаті сьогоднішнього обстрілу поранено щонайменше 4 цивільних людини. Повітряна тривога триває! Залишайтеся в укриттях".

Відео дня

Пізніше Гамалій поділився новою інформацією. Окупанти поранили 7 мирних жителів, 3 з яких — чоловік і 2 жінки — перебувають у важкому стані. Частина Хмельницького залишилася без світла. Аварійні бригади вже працюють, щоб відновити енергопостачання.

Масований обстріл України 31 грудня

Рашисти запустили ракети приблизно о 12:30 за київським часом. Відразу після цього була оголошена повітряна тривога по всій Україні. Повідомлялося про кілька хвиль ракет.

Інформація про роботу ППО надходила з Київської, Вінницької, Миколаївської, Херсонської та Хмельницької областей. У ряді регіонів ввели екстрені відключення електрики у зв'язку з можливими ударами по об'єктах енергетичної інфраструктури.

У Києві зафіксували "приліт" по готелю в Печерському районі. А в Солом'янському уламки збитої ракети поцілили в приватний будинок. Внаслідок ракетної атаки одна людина загинула, а ще вісім, включаючи журналіста з Японії, отримали поранення. Постраждалим надали медичну допомогу.

Ще один удар рашисти здійснили по Миколаєву. Голова ОВА Віталій Кім повідомив про шістьох поранених.

Вас также могут заинтересовать новости: