Росія атакувала Львівську область / REUTERS

Сьогодні під час масованої ракетної атаки Росії по території України є влучання і у Львівській області. 

Про це повідомив керівник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький в Telegram.

"Це промисловий об'єкт у Дрогобичі. Зафіксували часткове руйнування будівлі. На площі близько 300 м² триває пожежа. На місці працюють вогнеборці", - зазначив він.

Відео дня

При цьому зазначає, що поки інформації про постраждалих чи загиблих нема.

Козицький також повідомив, що Сили Протиповітряної оборони збили одну ракету у Стрийському районі. "Жертв та постраждалих нема. Пошкоджених об'єктів – також", - додав він. 

Оновлено о 10:24. На цей час пожежу у Дрогобичі ліквідовано.

"Близько 09:30 пожежу на промисловому обʼєкті у Дрогобичі загасили. За інформацією ДСНС, внаслідок пожежі пошкоджені: дах на площі 500 м.кв. та автомобіль-сміттєвоз. Люди не постраждали", - повідомив Козицький.

Ракетна атака 7 лютого

Як повідомляв УНІАН, російські окупанти запустили ракети по Україні. Повітряу тривогу було оголошено у всіх областях України.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що внаслідок атаки на столицю уламками ракети пошкоджені дві високовольтних лінії. Частина споживачів на лівому березі залишилась без електроенергії.

У Голосіївському районі столиці внаслідок ворожої атаки палає багатоповерхівка, а також автівки та приміщення СТО.

Також, за словами мера, пошкоджено магістраль теплопостачання на лівому березі столиці. Фахівці зʼясовують масштаби і невідкладно розпочнуть ремонтні роботи.

Є інформація про щонайменше трьох постраждалих внаслідок ворожої атаки у Голосіїському районі столиці. 

Попередньо, від ворожої атаки в Києві  наразі шестеро постраждалих. Троє в Дніпровському районі, двох із них госпіталізували. Та трьох доправили до лікарні з Голосіївського району.

Також були удари по Миколаєву. Мер міста Олександр Сєнкевич повідомив, що загинув чоловік - у нього були важкі мінно-вибухова та черепно-мозкова травма. Його госпіталізували після обстрілу, але він помер у реанімації.

Є пошкоджені житлові будинки. Близько 20 з них - без дахів.Також за даними Сєнкевича, у місті фіксують пошкодження газових і водопровідних мереж.

Зазначалося, що ворог атакував Миколаїв дронами "Shahed-136/131" та ракетами повітряного базування.

Вас також можуть зацікавити новини: