Бичков записував шокуючі відео / скріншот

У Росії затримали десантника Олексія Бичкова, який записував відео з сексуальним насильством над немовлям. Солдат служить у військовій частині № 64044 в передмісті Пскова. За інформацією ЗМІ, всі військові з'єднання Псковської області зараз воюють в Україні.

Бичков - 1997 року народження, він зареєстрований у Ставропіллі і живе в Краснодарському краї РФ. 

Журналісти спробували відшукати його сторінку у "ВКонтакте", але він, судячи з усього, вирішив замести сліди і пішов із соцмережі. Також недоступні обидва нібито його номери телефону.

Відео дня
Олексій Бичков: що вдалося 'нарити' на російського десантника, що зґвалтував немовля

Якими відео Бичков шокував мережу

Обережно! Далі текст містить опис сцен насильства!

Бичков, записав "люте відео" (так нелюд сам його назвав): він спочатку потер щіточкою для вій між сідницями немовляти, потім облизав її і водив по обличчю. Коли саме і де був записаний шокуючий ролик, невідомо.  Також незрозуміло, що за дитина зображена на записі.

Також у мережі помітили ще кілька відео з Бичковим, де він здійснює насильство над дітьми. На камеру він демонструє свої геніталії.

ЗМІ пишуть, що окупант-педофіл робив це "заради продажу в darknet". Його викрили після того, як він відправив відео з дитиною своїм знайомим.

Про десантника-педофіла заговорив і Зеленський

Президент України Володимир Зеленський під час звернення до парламенту Литви заявив про встановлення особи російського десантника з Пскова, який зґвалтував немовля і міг воювати в Україні. Він також поцікавився, як на вчинок десантника реагує міністр оборони РФ та інші автори ідеї почати повномасштабну війну.  "Може, міністр оборони запросить таких псковських десантників для захисту своїх дітей? До себе додому, дітей і онуків своїх. Він не хоче цього? Упевнений, побоїться", - додав президент.

Вас також можуть зацікавити новини: