На місці ракетного удару розбирають завали / фото УНІАН

У київській багатоповерхівці, куди вночі влучили уламки російської ракети, зараз працюють екстрені служби. Мешканців евакуювали, за своїми речами їх пустять додому не раніше завтрашнього дня. Про це повідомляє кореспондент УНІАН з місця події.

Попри велику кількість мешканців, у дворі зараз тихо. Люди намагаються оцінити пошкодження своїх авто. Рятувальники просять медиків та інші служби не ходити біля стіни, де сталися руйнування. Мешканці під'їзду, куди прилетіли уламки, зможуть потрапити в свої квартири, швидше за все, тільки завтра.

Журналіст УНІАН поспілкувався з Олександром, який перебував у своїй квартирі на 22-му поверсі, коли уламки ракети влучили в будинок чотирма поверхами нижче. Попри таку віддаленість від місця влучання, квартира Олександра теж отримала серйозні пошкодження, а в сусідській квартирі вилетіли вхідні двері. 

"Була хвиля, аж відкинуло", - каже чоловік.

За його словами, на сходах було сильне задимлення, ліфтова шахта знищена і люди вибігали на вулицю, в чому були. Олександру рятувальники видали кросівки, так як він вибігав з дому без взуття.

Нічна ракетна атака по Україні 24 червня

Після першої години ночі в Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Як пізніше розповів речник Повітряних сил Юрій Гнат, російський агресор випустив по території України понад 50 ракет різних типів, а також не менше двох дронів-камікадзе типу "Шахед".

В результаті влучання уламків збитої ракети було пошкоджено житлову багатоповерхівку в Солом'янському районі Києва. За останніми даними, в будинку загинули три людини, ще 8 отримали поранення. Однак ці цифри можуть бути не остаточними, рятувальники продовжують розбирати завали.

Вас также могут заинтересовать новости: