Путін мріє знищити Україну, навіть якщо погодиться на перемир'я, - політолог

Росію огорнула нещадна війна диктатора Володимира Путіна проти інакомислення. Такого не було з часів кривавого правління Йосипа Сталіна. Вбивство опозиціонера Олексія Навального знищило будь-які надії на те, що в Москві можливі демократичні зміни.

"Поки Путін при владі, війна не припиниться. Можливе зменшення бойових дій, можуть бути навіть перемир’я. Але Росія не відмовиться від наміру покінчити з Україною в її нинішньому вигляді... Путін очікує, що Київ капітулює. Але якщо він завтра помре, то для значної частини російської еліти достатньо буде просто отримати шматок (української - УНІАН) землі. У них немає таких амбіцій, і вони не живуть ілюзіями, що Київ здасться", – сказала російська політологиня Тетяна Станова у коментарі The Times.

Видання зазначає, що український народ страждає, але після звірств, які російська армія вчинила від імені Путіна, переважна більшість українців не погодиться визнати поразку перед Москвою.

Відео дня

"Ми боремося з монстром, величезним монстром. Давид зрештою переможе Голіафа. Але цей рік буде дуже, дуже важким", - сказав український підполковник Сергій Півень, нагороджений за хоробрість.

Смерть Навального - як Путін прибрав опозицію

16 лютого російська ФСВП опублікувала заяву про смерть російського опозиціонера у колонії в Харпі.

Матері Навального заявили, що її син помер "від синдрому раптової смерті" і відмовилися видавати тіло. Вона записувала звернення до диктатора Путіна, в якому просила віддати їй сина.

Україна і ряд європейських країн поклали провину за вбивство Навального на Путіна і його режим. Сьогодні США ввели понад 500 нових санкцій проти Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: