Росія вдарила ракетами по Закарпаттю 3 травня / фото gp.gov.ua

 Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита повідомив, що робота залізниці в гірській місцевості після ракетного удару окупантів стабілізована, потяги рухаються в звичному режимі.

Про це він сказав в ефірі Всеукраїнського інформаційного телемарафону.

"На сьогоднішній день ситуація під контролем. Робота "Укрзалізниці" в гірській місцевості стабілізована, потяги рухаються в звичному режимі", - сказав Микита.

Він наголосив, що головною метою ракетного удару окупантів було дестабілізувати ситуацію у гуманітарному регіоні України, в якому наразі проживають біля 400 тис. громадян.

"У нас нема військових підрозділів на території області і основна мета і, фактично, функція Закарпаття, це гуманітарна територія, яка надає допомогу великій кількості наших громадян, які тікають від війни і тут вони отримують притулок... Проживає велика кількість, близько 400 тис. громадян... Ворог є цинічним… наносить ракетний удар для того, щоб дестабілізувати ситуацію в області і показати те, що ніхто не захищений", - сказав Микита.

Перший ракетний удар по Закарпаттю: що відомо 

Нагадавши, росіяни вперше завдали ракетного удару по Закарпаттю ввечері 3 травня.

За даними Закарпатської ОВА, мішенню ракетного удару в регіоні, зокрема, стало і залізничне сполучення:

"Ворожа ракета влучила в одну із залізничних підстанцій біля вокзалу у Воловці. На об'єктах в радіусі 500 м вибиті вікна, уламки ракети пошкодили автомобілі поблизу".

Вас також можуть зацікавити новини: