В Україні триває війна / фото 45 окрема артилерійська бригада ЗСУ

Російські загарбники не проводять великих атак на Горлівському напрямку у Донецькій області, бо зазнаватимуть втрат. Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" повідомив боєць Збройних сил України Євген Ієвлєв.

"Питання фортифікаційних споруд на Горлівському напрямку є досить делікатним, і не хочеться розголошувати досить багато деталей. Я можу сказати лише кілька важливих речей. Правіше від наших позицій знаходиться Авдіївка, лівіше - Бахмутський напрямок, який палає весь - від Курдюмівки до Андріївки. Ми ж бачимо деякі артерії, через які противник постійно перекидає техніку на ці напрямки. І ми цю техніку досить успішно знищуємо", - розповів Ієвлєв.

За словами бійця ЗСУ, при спробі штурму українських позицій на Горлівському напрямку ворог зазнає великих втрат.

Відео дня

"Тобто, у противника точно було і є бажання піти й змінити цю лінію фронту. Вони б не були проти захопити наші позиції й зупинити атаки на їхні колони техніки. Втім, росіяни цього ще не зробили. Оскільки вони прекрасно розуміють, які матимуть втрати", - додав він.

Як повідомляв УНІАН, 12 грудня президент Володимир Зеленський повідомив, що українські воїни в межах Горлівки відбили у ворога один з териконів.

Станом на початок січня на Горлівському напрямку російські окупаційні війська обстрілюють українські позитції з усього, що можуть. Щільність ворожих обстрілів на фронті залишається високою

Вас також можуть зацікавити новини: