Син Тетяни нібито загинув в Україні / скрін відео

Жінки в Росії зізнаються, що готові "пробачити" Путіну загибель своїх чоловіків на війні проти України за 5 мільйонів рублів компенсації. Саме отриманням грошей росіянки обґрунтовують своє мовчання навіть після загибелі рідних у кривавій путінській війні.

Про це розповіла в інтерв'ю журналістці Катерині Гордєєвій мати російського військового-контрактника Таманської дивізії Вадима Колодія - Тетяна.

За її словами, цим росіянкам наплювати на те, що буде з іншими загиблими та їхніми матерями.

"У чатах, в яких я перебуваю, в тому числі, Таманської дивізії, одна з мам сказала, що "Путін оцінив життя мого сина в 5 мільйонів. Навіщо мені далі рухатися, просторікувати, якщо я отримаю ці гроші?". Я кажу: а інші діти? А сироти? Там скільки сиріт загинуло 20-річних?", - каже мати російського окупанта.

"Вона готова за 5 мільйонів пробачити смерть сина?" - здивовано перепитала журналістка Гордєєва.

"Так", - відповіла їй Тетяна Колодій.

"А ти не хочеш іншим мамам допомогти? Тим дітям допомогти? Вона каже - "ні"", - розповідає росіянка про спілкування з однією з матерів загиблих окупантів.

Сама ж Колодій вже "п'ять разів поховала" свого сина. Їй заявили, що її син загинув, проте тіло не видали і повідомляють суперечливу інформацію про долю військового.

"Я його п'ять разів ховала", - каже вона і додає, що вірить, що син живий.

За словами жінки, її син - Вадим Колодій - усвідомлено вибрав службу за контрактом в армії РФ і збирався здобувати вищу військову освіту.

За контрактом, за словами мами окупанта, їм платили 27 тисяч рублів на місяць і обіцяли ще 40 тисяч на місяць "під час відрядження". Жінка стверджує, що її син не знав, що їх відправляють в Україну.

Раніше в Генштабі повідомили, що з початку війни Росія втратила в Україні 29 тисяч особового складу та тисячі одиниць техніки.

Більшість росіян підтримують злочинний режим Путіна і розв'язану ним криваву і безглузду війну в Україні. Так, наприклад, сім'я 21-річного російського окупанта Вадима Шишимарина, якого в Україні засудили до довічного покарання за розстріл беззбройного мирного жителя, відмовляється визнавати його провину, хоча сам він вже її визнав. Родичі вбивці хочуть, щоб його "просто повернули додому".

Вас також можуть зацікавити новини: