Російські командири зіштовхнулись із дилемою через контратаки ЗСУ - розвідка Британії

Командири російських окупаційних військ зіштовхнулись із дилемою через контратаки Збройних сил України на різних напрямках фронту.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки у Twitter.

"Впродовж останніх 24 годин на трьох фронтах відбулися тяжкі бої: на півночі, біля Харкова; на сході на Донбасі; і на півдні у Херсонській області. Заплановані основні зусилля Росії, імовірно, стосуються наступу на Бахмут на Донбасі, але командири зіштовхуються з дилемою щодо того, чи розгортати оперативні резерви для підтримки цього наступу, або захищатися від постійних українських атак на півдні", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

"Численні одночасні загрози, розмах яких поширюється вздовж 500 км, перевірять здатність Росії координувати операційну побудову і перерозподіляти ресурси між багаточисельними угрупуваннями сил", - наголошують у розвідці.

"Раніше у війні нездатність Росії зробити це була однією із основних причин низької воєнної продуктивності", - сказано у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, раніше радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що українська армія веде контрнаступальні дії на двох напрямках:

"Наші тиснуть, тиснуть дуже сильно. І, звичайно, російське командування розгублене. А чому в двох місцях? Тому що ми не даємо їм маневрувати резервами, за рахунок одного напрямку посилювати інше".

Вас також можуть зацікавити новини: