На Донбасі поранено українського бійця

Упродовж поточної доби російсько-окупаційні війська 8 разів порушили режим припинення вогню, чотири з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Як повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні, внаслідок обстрілу поранено українського військовослужбовця.

Читайте такожЗросла кількість поранених бійців на ДонбасіПоблизу Луганського окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем.

Відео дня

В районі Світлодарська та Новоолександрівки російські найманці здійснили обстріли з великокаліберних кулеметів.

Неподалік Мар’їнки та двічі біля Шумів вони відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм. А в бік Золотого-4 окупанти задіяли міномети калібру 120 мм та великокаліберні кулемети.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно "Орлан-10", з перетином лінії зіткнення.

"Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець зазнав бойового травмування. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний", - йдеться у повідомленні.

Щоб змусити противника припинити вогневу активність українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, додали в штабі.

Як повідомляло видання Washington Post, останнім часом Росія відновила нарощування військової сили на кордоні з Україною - чиновники США і Європи зі стурбованістю фіксують нерегулярне переміщення техніки й військовослужбовців.

Вас також можуть зацікавити новини: