ЗСУ відповіли на провокації окупантів / фото прес-центр штабу ООС

Сьогодні бойовики збройних формувань Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це йдеться на сайті Міністерства оборони у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Читайте такожВ Офісі президента заявили про розробку нового закону про "особливості" ОРДЛО

Відео дня

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Мар’їнки загарбники вели вогонь по позиціях Об'єднаних сил з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також зі стрілецької зброї. У районі Авдіївки ворог застосував проти українських воїнів гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

По українських військовослужбовцях, які виконують завдання у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Кримського противник випустив 7 мін із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм. Поруч з населеним пунктом Оріхове російські найманці тричі відкривали вогонь по українських захисниках з великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

«Рішучими діями та ефективним застосуванням чергових вогневих засобів Об’єднані сили припинили ворожі провокації. Окупанти отримали адекватну відповідь від українських воїнів. Втрати окупантів уточнюються», - йдеться у зведенні.

Від початку сьогоднішньої доби втрат серед наших оборонців внаслідок ворожих обстрілів немає.

Зазначається, що на ділянках розведення № 1, № 2 та № 3 режим "Тиша" дотримувався.