Від початку поточної доби, 29 травня, бойовики неподалік населеного пункту Богданівка вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї / фото УНІАН

У зоні бойових дій на Донбасі 28 травня бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції Об’єднаних сил. За попередню добу ніхто з українських військових не постраждав.

Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

Читайте такожНа Донбасі українські військові збили БПЛА бойовиків

Відео дня

Бойовики стріляли з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Обстріли фіксували поблизу Павлополя, Широкиного, Кримського та Богданівки. Українські військові вжили заходи для припинення вогню, після чого бойовики відмовилися від подальшої активності.

Від початку поточної доби, 29 травня, бойовики неподалік населеного пункту Богданівка вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Військові ООС подавили активність противника. Наразі без втрат серед українських військових.

Нагадаємо, 27 травня бойовики 7 разів обстрілювали позиції Збройних сил України у зоні бойових дій на Донбасі. Втрат серед українських військових не було.