Російський удар завдав руйнувань на території підприємства / колаж УНІАН, фото t.me/SJTF_Odes

Ранкову атаку по судноремонтному заводу в Одеській області російські терористичні війська здійснили ракетами "Іскандер-М". Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомила очільниця об’єднаного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

"Вірогідніше за все це були ракети типу "Іскандер". Ми говоримо про те, що ворог застосовував балістику… Імовірніше за все три ракети "Іскандер-М" влучили по території судноремонтного заводу і поруч", - зазначила вона.

Гуменюк нагадала, що удар завдав руйнувань адміністративній будівлі на території підприємства, також пошкоджено спеціалізовану техніку заводу.

"Ми, знову ж таки, говоримо про те, що ворогу не дає спокою активність приморського регіону. Адже продовжується на Одещині функціонування гуманітарного коридору. Ворог, намагаючись тиснути на цей процес, завдає незрозумілих скидів у води в акваторії Чорного моря на шляху ймовірного слідування суден та намагається руйнувати припортову інфраструктуру", - зазначила вона.

Згодом у прес-центрі Сил оборони півдня України опублікували фото та відео наслідків російської атаки, підтвердивши, що ворог задіяв балістичне озброєння - ОТРК "Іскандер".

Війна в Україні - обстріл Одещини

Як повідомляв УНІАН, зранку 30 жовтня російські терористичні війська вдарили ракетами по Одещині. Ворог поцілив у судноремонтний завод в Одеському районі, внаслідок чого було пошкоджено адміністративну будівлю та техніку підприємства.

Крім того, під час ворожої атаки четверо співробітників заводу зазнали поранень різного ступеня тяжкості, двох із них госпіталізували.

Вас також можуть зацікавити новини: