Українські бійці активно знищують російські танки / скріншот

Бійці Нацгвардії значно збільшили втрати Росії в Україні за перший місяць 2024 року - знищили та вивели з ладу112 російських танків загальною вартістю понад 300 мільйонів доларів США. Про це повідомив у Telegram міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

"Серед відмінусованих бойових машин - близько десятка Т-90 "Прорив", якими так гордилися росіяни. Але нацгвардійці неодноразово доводили, що "непробиваемых" для українських пташок не існує", - зазначив Клименко. 

Він оприлюднив відео одного із численних епізодів роботи аеророзвідників Нацгвардії

Як повідомляв УНІАН, цього місяця було оприлюднено відео зухвалих дій українців на Авдіївському напрямку в районі Степового проти російського танку Т-90М "Прорив". Водій та командир американської БМП "Бредлі" осліпили екіпаж ворожого танку. Вони уразили башту танку, вивівши з ладу прилади бачення та позбавили ворога можливістю керувати технікою. До процесу далі долучились наші пілоти FPV-дрона. У підсумку - знищений танк, один полонений російський військовий і ще двоє - ліквідованих.

Екіпаж "Бредлі" уперше бачив танк упритул, командир тільки у грудні повернувся з-за кордону з навчань. Це був лише другий виїзд екіпажу. Висувалися для підтримки нашої піхоти.

Вас також можуть зацікавити новини: