Кадиров укотре зібрався на Київ / фото ГУР

Журналісти проекту FreeДом вирішили проаналізувати найпопулярніші акаунти, які ведуть кадирівські найманці, найпопулярніші сцени, щоб довести, що вони зовсім не воїни, а все, що вони роблять, - постановка.

Рамзан Кадиров укотре зібрався на Київ. Тільки в цьому місяці столиця України мінімум двічі снилася головному дон-дону Путіна. І ось вже днями з'явилися кадри, як він до цього готується, хоча це і підготовкою назвати складно.  У своєму Telegram-каналі Кадиров мінімум 19 разів згадав українську столицю. Щоразу він брехав і маніпулював, але ці маніпуляції стосувалися не тільки Києва.

З початку березня Кадирова ніби вкусив Ілля Кива, який першим випустив фейк, що Володимир Зеленський втік з країни.

Після цього була низка заяв, що Кадиров особисто приїхав воювати. У середині березня Рамзан писав, що був у Гостомелі біля Києва. Ось тільки ніяких доказів цьому немає, тільки поганої якості відео з покинутого підвалу. Далі була інформація, що Кадиров з'явився в Маріуполі, але і це виявилося брехнею. А одне з фото було зроблено біля заправки "Роснефти", а цієї мережі в Україні немає.

На постановочних відео і фото Кадиров завжди в компанії людей у формі, і це такі ж любителі фейків. Військові кадирівці - це гордість самого дона, але в усьому світі вони більш відомі за своїми TikTok-досягненнями.

У своїх відеороликах кадировські армійці знімають перестрілки з кущами, вони воюють з українськими деревами. А ось тоді сценарій йде не за планом, TikTok-армія серйозно страждає.

Раніше на Луганщині ЗСУ зайшли у фланг ворога і розбили підрозділ "кадирівців".

Вас також можуть зацікавити новини: