ЗСУ потужно б'ють по військовій техніці РФ / скріншот

Збройні сили України активно знищують російські важкі вогнеметні системи. За 1 і 4 листопада були верифіковані ліквідації двох ТОС-1А "Солнцепьок", повідомив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

"Масова анігіляція російських ТОС-1А "Солнцепьок" у розпалі. Жовтнева спека з перших же днів передае естафету листопадовій жаровні!" - зазначив він.

За словами експерта, верифіковані дані свідчать про те, що у листопаді ЗСУ знищили 16-ю і 17-ю ТОС-1А "Солнцепьок" за рахунком, а загальні дані - 22-ю та 23-ю.

Відео дня

"Також зазначу, що з червня знищено 14 важких вогнеметних систем. У жовтні було знищено 6 ТОС-1А "Солнцепьок"! Чи переплюне жовтневу спеку листопадова жаровня? Якщо є достатньо цих систем у російських окупаційних військ на лінії бойового зіткнення, то, думаю, цілком можливо. Полювання за "ТОСками" триває!" - додав Коваленко.

Втрати Росії в Україні - актуальне

Як повідомляв Коваленко, з початку наступу Сил оборони України, тобто за п'ять місяців, ЗСУ знищили понад 93 тисячі людей особового складу російських окупаційних військ, а також понад 1 400 танків і понад 2 350 ББМ.

Як повідомлялося раніше, загальні втрати Росії в Україні попередньо складають вже близько 304,1 тисячі чоловік особового складу.

Вас також можуть зацікавити новини: