У січні фонд 'Повернись живим' зібрав понад 6 мільйонів на потреби армії (фото)

За перший місяць 2022 року фонд компетентної допомоги армії "Повернись живим" зібрав на потреби українського війська понад 6 мільйонів гривень.

Про це повідомляє команда організації у своєму звіті. Загальна сума внесків, здійснених благодійниками фонду протягом січня, становить 6 мільйонів 31 тисячу 223 грн. 

"Це просто неймовірна цифра, яка в чергове підтверджує  — ми не боїмося ворога, а невпинно працюємо задля збереження життя та здоровʼя наших захисників й розбудови Збройних Сил", — йдеться у публікації "Повернись живим" на сторінці у Facebook. 

Відео дня

У січні команда "Повернись живим"  також передала українським військовим обладнання на 1 млн 354 тис. грн. Половина цієї суми, понад 665 тисяч, — це компʼютери та інша оргтехніка для новоствореного Командування Сил Територіальної оборони (ТрО). 

Читайте такожФонд "Повернись живим" презентував календар на 2022 рік (фоторепортаж)

Завдяки допомозі благодійників фонд також профінансував проекти та закупівлю майна на суму більш ніж 1 млн 783 тис. грн. Це, зокрема, закупка та передплата виготовлення п’яти мобільних комплексів спостереження, трьох квадрокоптерів з додатковими елементами живлення, 41 планшет та супутні аксесуари, 10 комплектів сумок сапера різних модифікацій, вісім компʼютерів та моніторів, шість телевізорів та ноутбуків, снайперський приціл, генератори, акумулятори та мережеве обладнання, а також сервер для Командування Сил ТрО.

Вас також можуть зацікавити новини: