Росіяни атакували Україну 5 листопада  / фото Міноборони РФ

Російська армія завдала ракетного удару по півдню України, в Одеській області є постраждалі. Як повідомляє прес-служба Сил оборони півдня України, РФ продовжує системний терор південних регіонів.

Вдень 5 листопада з літаків тактичної авіації, з акваторії Чорного моря, агресор спрямував протирадіолокаційну ракету Х-31П по Одеській області та керовану Х-59 - по Дніпропетровщині.

"На Одещині - пріоритети ворога зосереджені на протидії цивільному судноплавству. Влучанням в інфраструктурний об'єкт пошкоджено адміністративні будівлі. Постраждали три співробітники", - йдеться у повідомленні. 

Відео дня

Вибухова хвиля завдала пошкоджень і навколишнім будинкам.

Також Сили протиповітряної оборони знищили російську ракету над Криворіжжям. Люди не постраждали.

Як повідомляв УНІАН, нещодавно РФ завдала удару по південних регіонах України. Зокрема, потужну атаку було здійснено ударними дронами та керованою ракетою повітряного базування Х-59 по Кіровоградщині.

За майже п’ять годин напруженої бойової роботи Сили ППО України збили ракету Х-59  та 11 БпЛА типу Shahed-131/136: по три у Кіровоградській та Миколаївській областях, два - на Одещині, по одному - на Херсонщині, у Дніпропетровській й  Вінницькій областях. Але сталося влучання по технічній території інфраструктурного об'єкта на Одещині. 

Вас також можуть зацікавити новини: