ЗСУ показали уламки збитої російської ракети / фото facebook.com/PvkCenter

Українські військові під час масованого удару росіян 1 травня збили в центральній частині нашої держави російську ракету.

Про це повідомило Повітряне командування "Центр" й показало фото уламків ворожої ракети.

Зазначається, що ракету збили українські захисники із зенітної ракетної бригади.

Відео дня

"Результативне нічне полювання від наших героїчних воїнів зенітної ракетної бригади повітряного командування "Центр". Б'ємо окупанта на всіх його підступах", - йдеться в повідомленні.

Ракетний удар 1 травня - що відомо

Як повідомляв УНІАН, у ніч на понеділок, 1 травня, випустила по Україні 18 ракет повітряного базування Х-101/Х-555. Із них 15 були збиті українськими захисниками. У Повітряних силах розповіли, що російські окупанти атакували Україну з Каспійського моря та з Мурманської області.

А раніше ввечері російські загарбники обстріляли Павлоград у Дніпропетровській області, влучивши, зокрема, у промислове підприємство. Через російську атаку в місті пошкоджені також понад 20 багатоповерхівок, постраждали 34 людини.

За даними Міненерго, через нічні обстріли росіян суттєвих пошкоджень зазнала мережева інфраструктуру на Дніпропетровщині та Херсонщині. Як наслідок було знеструмлено частину споживачів Дніпра та області. Також ускладнилась ситуація з електропостачанням на Херсонщині.

Вас також можуть зацікавити новини: