Українські воїни ліквідували ворожий "Солнцепек" / колаж з фото instagram/libkos та скріншоту

Сили спеціальних операцій Збройних сил України спільно зі співробітниками Служби безпеки та розвідниками-морпіхами виявили та знищили важку вогнеметну систему "Солнцепек", з якої росіяни обстрілювали українські позиції на лівобережжі Херсонської області.

Про це ССО повідомили у Telegram й показали відео, на якому було видно, як уражено ворожу систему. "На Херсонському напрямку оператори ССО у взаємодії з УСБУ в Харківській області та розвідниками 140-го ОРБ (окремий розвідувальний батальйон, - Ред.) Морської піхоти виявили російську вогнеметну систему ТОС-1А "Солнцепек". З вогнеметної системи противник щоденно обстрілював позиції українських військ на плацдармі у Кринках, що на лівому березі Херсонщини", - зазначається у повідомленні.

У ССО додали, що ворожий "Солнцепек" знищено за допомогою ударних БПАК (безпілотних авіаційних комплексів).

Важливі останні новини про війну в Україні - сьогодні це варто знати

Як повідомляв УНІАН, Сили оборони України за минулу добу ліквідували 1180 російських окупантів, таким чином загальні втрати ворога на 30 листопада 2023 року становлять орієнтовно 328 760 осіб. Також знищено за добу, що минула, десятки ББМ, танків, БПЛА та автотехніки ворога.

Повідомлялося, що протягом минулої доби авіація Сил оборони України завдала два удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та ще два - по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ уразили три пункти управління, два склади боєприпасів та два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки супротивника.

Вас також можуть зацікавити новини: