ЗСУ вдарили по Чонгарському мосту / скріншот

Вранці суботи, 29 липня, Сили оборони України атакували Чонгарський міст на адміністративному кордоні Криму та Херсонської області.

Удари підтвердило Управління стратегічних комунікацій ЗСУ у Телеграм. Зазначається, що атака була успішною - міст уражено.

"Уражено. Сили оборони України успішно завдали удару по Чонгарському мосту вранці 29 липня. Слава Збройним силам України", - повідомив Стратком.

Відео дня
Повідомлення СтратКому / t.me/AFUStratCom

Атаки на Чонгарський міст - що відомо

Як повідомляв УНІАН, сьогодні кримські пабліки повідомили, що Чонгарський міст на адміністративній межі окупованого Криму та Херсонської області пошкоджено.

Туристи у чатах стверджують, що на блопості перед Чонгаром усі автівки зупиняють, заявляючи, що Чонгарський міст закрито, оскільки його "підірвали". Ба більше, про пошкодження моста повідомляють місцеві жителі. Окупанти ж мовчать щодо атаки.

Це не перша атака на Чонгар. 22 червня пролунали вибухи в районі Чонгарського мосту. Окупанти звинуватили в ударі українську армію, заявивши, що вони використали для цього Storm Shadow. 

Внаслідок атаки пошкоджено дорожнє покриття автомосту, люди не постраждали. Водночас гауляйтер Херсонщини Володимир Сальдо заявив, що цей удар "нічого не вирішує". Втім, міст дуже важливий для логістики окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: