В ОВА прокоментували чутки про евакуацію на Київщині / фото УНІАН, Ковальчук Віктор

У мережі почала поширюватися інформація про евакуацію з Київської області на тлі масованої атаки окупантів та проблем з електрикою та водопостачанням. Це вигадка: громадян не збираються вивозити зі столиці та області. Однак їх чекає важкий вечір і, можливо, не менш важкий завтрашній день.

Такою інформацією поділився голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба в офіційному Telegram-каналі.

"У нас буде сьогодні важкий вечір і, можливо, завтра буде ще важкий день. Але потрібно зберігати спокій. Ніхто нікуди не їде, нікого ніхто не збирається переселяти. Ми всі залишаємося на своїх місцях, працюємо, відбудовуємо нашу країну — настільки, наскільки це можливо під час війни", — заявив Кулеба.

Відео дня

Голова ОВА повідомив, що влада ділитиметься інформацією про стан критичної інфраструктури. Про подальші плани всіх жителів сповістять завчасно.

Ситуація з електропостачанням у Київській області важка, але контрольована. Електрика вже почала з'являтися в окремих районах області. На місцях працюють відповідні служби.

Масована атака по Київщині 31 жовтня: що відомо

Вас также могут заинтересовать новости: