В селищі Мирне сталася перестрілка між партизанами та окупантами / фото міськради Мелітополя

В районі селища Мирне Мелітопольського району Запорізької області сили спротиву підірвали автомобіль кадирівських бойовиків.

"Минулими вихідними в районі селища Мирне місцеві жителі чули перестрілку. Як з'ясували згодом -  між партизанами та окупантами. Опісля кадирівці очікували на підмогу, коли "несподівано" вибухнула їх "Нива", - повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в Telegram.

Федоров повідомив, що автомобіль окупантів згорів. При цьому зазначив, що кількість жертв наразі встановлюється. 

Відео дня

Мер Мелітополя зазначає, що, не зважаючи на всі спроби окупантів придушити чи залякати рух опору на окупованих територіях, ліквідація ворога відбувалася й відбуватиметься систематично.

Ліквідація окупантів - останні новини

У Кремінній підірвали автомобіль з верхівкою силовиків "ЛНР". Зазначалося, що в автомобілі знаходилися "т..в.о. заступника міністра МВС по ЛНР" і "заступник начальника карного розшуку МВС ЛНР".

Російські ЗМІ повідомляли, що увечері 16 листопада на одному з блокпостів у Кремінній ("ЛНР") загорівся УАЗ "Патріот", за кермом якого перебував "заступник начальника УУР МВС ЛНР" підполковник поліції Володимир Пахоленко. З ним же в машині був "т.в.о. заступника міністра МВС по ЛНР" підполковник поліції Олег Шумілов.

Обидва окупанти госпіталізовані з осколковими пораненнями.

Вас також можуть зацікавити новини: