Росія "розламається", спрогнозував Олександр Невзоров / фото REUTERS

Після того, як президент Російської Федерації Володимир Путін розпочав війну проти України, "розлам" РФ неминучий.

Після "розламу" Росії у світі будуть неприємні зміни, розповів російський публіцист і ведучий Олександр Невзоров в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону - засновнику видання "Гордон".

"Переконлива перемога… над російською армією, на жаль, не позбавить планету… від грандіозних проблем, які будуть вічними супутниками тепер, напевно, назавжди, тому що - так - неминучим є розлам Росії, неминучими є зміни глобальні по всьому світу, пов'язані із цим, і вони нікому не будуть приємними, вони нікого (зовсім небагатьох) не зроблять багатшими, вони нікого не зроблять щасливішими", - заявив він.

Відео дня

За словами співбесідника, після того, як Фінляндія завершила переговори щодо вступу до НАТО, Росія почала відтягувати від кордону свої сили. Співбесідник додав, що російській державі давно час вчитися "не лише підтискати хвіст", а й "служити".

"Усі думали, що це хвіст динозавра, а виявилося, що це лисий щурячий хвіст. І щойно стало зрозумілим, що так, бути Фінляндії у НАТО, відразу почали російські військові частини біля кордонів Фінляндії згортати манатки, кудись відтягувати техніку. Стрімко тане особовий склад. Загалом ніби давно пора Росії вчитися... не лише підтискати хвіст, а й лежати, служити, стрибати через бублик й усіх інших абсолютно нормальних для будь-якої країни вмінь", - зазначив ведучий.

Нагадаємо, після того, як РФ здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, Фінляндія та Швеція вирішили поповнити лави держав-членів НАТО. Пізніше ці країни офіційно запросили приєднатися до військово-політичного блоку. 

5 липня стало відомо, що вступ Фінляндії та Швеції до НАТО вже ратифікували перші дві держави-члени Альянсу - Данія та Канада.

Вас також можуть зацікавити новини: