За три міста тривають найзапекліші бої / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Сили оборони України з початку доби відбили 41 атаку російських окупантів на чотирьох напрямках.

Найзапекліші бої тривають за Бахмут, Авдіївку та Мар'їнку, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18:00 понеділка, 27 березня. "Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках", - зазначили у Генштабі.

Разом з тим на Куп'янському та Лиманському напрямках супротивник вів безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Синьківка та Білогорівка, окупанти з артилерії обстріляли райони 12 населених пунктів у Харківській, Луганській та Донецькій областях.

Відео дня

"На Бахмутському напрямку ворог продовжує штурмові дії міста Бахмут, яке утримують наші захисники, а також в районі Іванівського Донецької області. Здійснив обстріли населених пунктів Григорівка, Міньківка, Оріхово-Василівка, Новомаркове, Бахмут, Курдюмівка, Озарянівка, Дружба та Майорськ", - йдеться у повідомленні.

На Шахтарському напрямку вогневого впливу зазнали Вугледар, Пречистівка, Велика Новосілка та Времівка Донецької області.

Водночас на Запорізькому та Херсонському напрямках супротивник продовжує вести оборонні дії, обстріляв ряд населених пунктів у Донецькій та Запорізькій областей, Антонівку та Херсон, а також завдав авіаційного удару по цивільній інфраструктурі Берислава.

Ситуація на фронтах України - сьогодні це варто знати

Вранці 27 березня Генштаб ЗСУ у своєму зведенні повідомив, що українські воїни за добу на Куп'янському, Мар’їнському, Бахмутському й Авдіївському напрямках відбили понад 60 ворожих атак.

Ворог в Україні вже зазнав величезних втрат. Втрати росіян вже перевищують 171 тисячу осіб. Супротивник на українській землі також втратив дуже багато різної техніки, зокрема, тисячі танків та бойових броньованих машин.

Вас також можуть зацікавити новини: