Експерт спрогнозував, коли закінчиться війна в Україні / скріншот

Повномасштабна війна Російської Федерації проти України не закінчиться до кінця поточного року. Бойові дії можуть затягнутися ще на півтора року.

Військово-політичний оглядач групи Інформаційний спротив Олександр Коваленко вважає, що наступного року українські військові можуть перейти до деокупації півострова Крим.

"Я вважаю, що в 2024 році війна ще триватиме. Тому потрібно, щоб морально, психологічно люди були до цього готові. На це потрібно дивитися, як воно є: раціонально і логічно", – розповів експерт у коментарі ТСН.

Відео дня

При цьому він вказав, що Україна умовно вже знаходиться посеред війни. У зв'язку з цим він припустив, що за оптимістичним сценарієм, війна триватиме ще півтора року.

"Ця стадія зараз - це продовження звільнення наших територій, але буде і стадія "після війни". Росія так чи інакше не буде залишати свої плани по захопленню України і реваншизм свій буде намагатися продовжувати і далі", – підсумував експерт.

Коли закінчиться війна в Україні - останні заяви

7 липня президент України Володимир Зеленський заявив, що перемога повинна настати не для однієї категорії людей, а для всіх. При цьому він вказав, що зараз невідомо, коли буде завершена війна.

У свою чергу інмістр оборони Олексій Резніков вважає, що до наступного літа Україна здобуде перемогу у війні.

Вас також можуть зацікавити новини: