ЗСУ продовжують бити окупантів / facebook.com/AFUkraine

Авіація сил оборони за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських окупантів.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу. Там додали, що наша авіація також розтрощила два зенітно-ракетних комплекси росіян.

Крім того, підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 9 артилерійських засобів на вогневих позиціях та два пункти управління російських окупантів.

Відео дня

Також у Генштабі зауважили, що протягом доби ворог завдав три ракетних та 28 авіаційних ударів, здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та мирних населених пунктах. "На жаль, є постраждалі серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки", - повідомили в Генштабі. 

Там попередили, що ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою.

Війна в Україні: новини

Російські загарбники сьогодні увечері запустили крилаті ракети з 12 бомбардувальників Ту-95МС. Ракети запущено з району Каспійського моря.

У низці областей оголошено повітряну тривогу. Робота ППО чутна в Хмельницькій області.

Вас також можуть зацікавити новини: