За добу в області пошкоджено чи повністю зруйновано 31 об’єкт / фото Telegram Сергія Гайдая

Повномасштабна війна в Україні, яку розв'язав Путін, триває. На Луганщині окупанти застосували фосфорні бомби. Ворог продовжує обстрілювати міста, є загиблі та поранені.

Про це у Telegram повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

У ніч на 24 березня окупанти били по Луганщині ракетними ударами та фосфорними бомбардуваннями. Вже відомо про чотирьох загиблих, також росіяни пошкодили та повністю зруйнували чимало будинків.

Відео дня

"За добу в області пошкоджено чи повністю зруйновано 31 об’єкт, з яких 23 будинки. А саме, 10 багатоповерхівок та 13 приватних. Було охоплено полум’ям 16 з них", - розповів Гайдай.

Від обстрілів страждають мешканці Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного, Кремінної, Новодружеська, Воєводівки. Особливо важка ситуація у Рубіжному. Там бої тривають прямо посеред міста. 

"За підтвердженою інформацією, ми маємо чотирьох загиблих, двоє з яких діти, та шестеро поранених. В росіян настала агонія. Вони не можуть пробитися вглиб, тому почали застосовувати важке озброєння. Ракетних ударів завдано по Лисичанську та Новодружеську, а на Рубіжне авіація РФ почала скидати фосфорні бомби. Тому, на жаль, кількість жертв може бути значно більшою.", - додав Гайдай.

Станом на сьогодні, 24 березня, на Луганщині знеструмленими залишаються 35 населених пунктів – 14 частково, 21 повністю. 101 526 споживачів перебувають без світла.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що на Луганщині по мирних районах працює ворожа авіація, проте, за словами Гайдая, лінія оборони незмінна.

Вас також можуть зацікавити новини: