До кінця року в російсько-українській війні настане перелом / фото facebook.com/kommander.nord/

Вже до кінця 2022 року в війні в Україні буде перелом. Російську Федерацію чекає біда.

Таку думку озвучив колишній прем'єр-міністр РФ Михайло Касьянов в ефірі телепроекту "FREEДОМ".

За його словами, саме крах економіки Росії може призвести до перемоги української армії, яка з кожним днем збільшує свій потенціал.

"Зараз після 4 місяців вже йде війна на виснаження. Практично війна перейшла в конкуренцію економічних і військових потенціалів. Звичайно ж для путінської Росії це важке випробування, з урахуванням тих же санкцій, ефект від яких наростає з кожним тижнем, з кожним місяцем. Ми бачимо інфляцію: будь-яке опитування людей на вулиці показує, що продукти, медикаменти подорожчали не менше ніж у 2 рази", - говорить політик.

За його словами автомобільна промисловість в Росії впала взагалі.

"Вироблено 3700 автомобілів за місяць замість 100 тисяч. Всі заводи встали, крім випуску "Лади". Трагедія пішла по всій економіці. Всі логістичні ланцюжки всієї промисловості фактично порвані. Оскільки Росія була інтегрована у зовнішній світ. Так, РФ - це експортоорієнтована країна, але без імпорту, який звалився у два рази, біда наростає з кожним місяцем", - стверджує Касьянов.

Він упевнений, що до кінця року ситуація буде серозна зовсім.

"З урахуванням наростаючого військового потенціалу української армії і стисливим економічним потенціалом Росії, до кінця року ситуація на фронті може переломитися", - упевнений політик.

Коли закінчиться війна в Україні

Як раніше повідомляв УНІАН, на початку червня Путін в інтерв'ю російським пропагандистам заявив, що постачання Заходом зброї в Україну може "затягнути збройний конфлікт", а Росія нібито зробить відповідні висновки, якщо Захід постачатиме Україні ракети дальньої дії.

Президент України Володимир Зеленський під час свого виступу на саміті лідерів G7 заявив, що хоче завершити розв'язану Росією війну до кінця 2022 року.

Після чого спікер президента РФ Дмитро Пєсков цинічно заявив, що війна в Україні закінчиться, якщо в Києві віддадуть наказ про складання зброї і капітулюють.

На що в Офісі президента України відповіли, що Росія дійсно може завершити війну в Україні у будь-який момент, якщо її керівництво раптом стане адекватним.

Своєю чергою начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що події, які ознаменують переломний момент у війні проти Російської Федерації, очікуються вже з початку серпня. Бойові дії до кінця року знизяться до мінімуму.

Вас також можуть зацікавити новини: