На сході України будуть і надалі люті бої, вважає експерт / фото REUTERS

Військовий експерт Михайло Самусь вважає, що в майбутньому в Україні під час війни з Російською Федерацією триватимуть дуже люті бої на Донбасі, а також він сподівається на позитивні зміни в Херсоні та на Мелітопольському напрямку.

Противник буде продовжувати тиснути на захисників нашої країни, намагатися проломити їх оборону і взяти в оточення, розповів експерт в інтерв'ю одному з YouTube-каналів.

"...Для них важливо домогтися цього успіху, вийти на адміністративні межі Луганської області. Тут очевидно, що тиск буде ще зростати, тому що вони вважають, що коли вони витіснили українські війська із Золотого, наприклад, то вони домоглися великої перемоги, і це означає, що вони можуть зараз набрати темп і піти далі...", - заявив співрозмовник.

Відео дня

На його думку, війська нашої країни можуть вдарити в оперативну глибину сил РФ і таким чином зупинити ворожий наступ.

"...я думаю, такий буде сценарій: будуть надалі дуже люті бої на Донбасі, і сподіваюся, що українським військам вдасться реалізувати позитивний сценарій в Херсоні, а потім і на Мелітопольському напрямку", - спрогнозував Самусь.

Нагадаємо, російські війська рано вранці 24 лютого вторглися на територію України і почали повномасштабну війну. Противникам вдалося взяти під контроль частину сходу і півдня української держави. Наші воїни давали гідну відсіч супротивнику.

Австрійський військовий експерт Том Купер говорив, що президент РФ Володимир Путін сам роззброює армію своєї країни.

Вас також можуть зацікавити новини: