В Україні окупаційні війська морально "розриває", поділився журналіст / скріншот

Армію Російської Федерації в Україні морально "розриває" через те, що окупанти ніде не почуваються в безпеці, оскільки наша країна отримує все більше високоточних найпотужніших систем ураження п'ятого покоління.

Супротивники розуміють, що їх у будь-який момент може розірвати на шматки, розповів журналіст Роман Цимбалюк в ефірі телемарафону.

"Україна ж отримує на озброєння системи, те, що називається армія п'ятого покоління. Ось коли ми дивимося - воюють дві армії третього покоління. Там, Росія з елементами чотири, там зі своїми цими "Калібрами" (крилаті ракети - Ред.) і так далі. А у нас з'являються чим далі і тим більше високоточних найпотужніших систем ураження п'ятого покоління. І високоточні снаряди, і ракети і так далі...", - зазначив він.

Цимбалюк додав, що через це супротивник на українській землі ніде не не почуваються у безпеці. "...і ось коли ти протягом тривалого часу розумієш, що в будь-який момент - ти відвернувся, ти присів, ти приліг - може прилетіти і може розірвати на шматки, все це ось... морально армію звичайно просто розриває і тисне дуже сильно...", - пояснив журналіст.

Нагадаємо, окупанти без оголошення війни вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого, обстрілювали військові та цивільні об'єкти, а також захоплювали населені пункти. Лише в одному Маріуполі через окупантів загинули десятки тисяч осіб.

Країни Заходу вирішили допомогти Україні в боротьбі з РФ - надати Києву високоточне озброєння.

Наприкінці серпня Збройні Сили України пішли в контрнаступ, на Харківщині вже звільнено понад 30 населених пунктів. На українській землі станом на 10 вересня ліквідовано близько 52 тис. 250 ворогів.

Вас також можуть зацікавити новини: