У так званій ДНР вирішили відбирати українське майно на тимчасово окупованих територіях / фото REUTERS

У так званій ДНР зібралися привласнювати собі рухоме і нерухоме майно державних і комунальних підприємств на тимчасово зайнятих територіях України.

Відповідний указ підписав голова окупаційної влади так званої Донецької народної республіки Денис Пушилін.

У документі сказано, що незаконним адміністраціям на тимчасово зайнятих територіях доручається виявляти рухоме і нерухоме майно, яке належало українським державним і комунальним підприємствам. Далі ця власність повинна перейти незаконній владі. Тобто Пушилін наказав окупаційним органам красти українське майно.

Відео дня

Нагадаємо, на Донбасі зараз ведуться активні дії. Ворог перекидає в регіон нові ресурси, щоб посилити наступ. За минулу добу противники здійснили дев'ять атак у секторі, але всі вони були відбиті. В результаті окупанти втратили майже 300 чоловік особового складу та понад 50 одиниць техніки.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: