ЗСУ встановили контроль над трьома селами на Херсонщині / фото REUTERS

Збройні Сили України відбили три села на Херсонщині, які знаходяться в 50-ти кілометрах від Кривого Рогу.

Інформацією про перемоги ЗСУ поділився голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук на своїй офіційній сторінці на Facebook.

За словами керівника, Збройним силам України вдалося звільнити Орлове, Заградівку і Кочубеївку. Всі три села знаходяться приблизно в 50 кілометрах на південь від Кривого Рогу. Про те, як проходила операція по встановленню контролю в зазначених населених пунктах, Лукашук не розповів.

Відео дня

Керівник також відзвітував про минулу ніч у Дніпропетровській області. Обстрілів не було, ситуація в громадах спокійна, а кордони регіону надійно захищені силами ЗСУ, Нацгвардії і Терроборорони.

Нагадаємо, окупанти зосередили значні зусилля на Луганському та Донецькому напрямках. Ворог звозить в сектор нову техніку і продовжує майже безупинно обстрілювати мирні населені пункти.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: