Росія сконцентрувала велику кількість авіації на кордонах з Україною / фото міноборони РФ

Загроза ракетних атак по Україні сьогодні та найближчим часом зберігається.

Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомив військовий експерт Олександр Мусієнко.

"Зберігаються передумови і загрози ракетних атак сьогодні, завтра і найближчим часом... Поки що сказати, що готується щось таке надзвичайне, чого ми ще не пережили на своєму гіркому досвіді, цього не простежується", - зазначив він.

Відео дня

За словами експерта, також присутній і елемент психологічного тиску росіянами на українців.

"Подивіться як Росія нагнітала. Пам'ятаєте ось ці відбивачі, які літали, беспілотники, які проводили начебто розвідку? Це все було покладено в основу, і вони це проводили якраз перед і під час публікацій про те, що Росія сконцентрувала велику кількість авіації на кордонах з Україною... Елемент психологічної війни досить потужно присутній", - підкреслив Мусієнко.

Загроза ракетних ударів по Україні

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 25 лютого, керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк зазначила, що російські окупанти вдвічі збільшили корабельне угруповання в Чорному морі.

Раніше очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов прогнозував, що росіяни готують "невеликий ракетний удар" у річницю початку вторгенння 24 лютого. Він зазначив, що Росія може скомбінувати удари "Шахедами" й ракетами, але це вже не нові методи.

Утім, речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат припускав, що Росія може змінити плани, побачивши ретельну підготовку до різних сценаріїв на 24 лютого. Противник може вдарити пізніше, тому необхідно залишатися напоготові.

Вас також можуть зацікавити новини: