З'явилися деталі щодо жорстокого вбивства у Волновасі, скоєного окупантами / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com і t.me/vchkogpu

У тимчасово окупованому місті Волноваха Донецької області російські окупанти розстріляли сім'ю з дев'яти осіб, і вже відомо, що в розшук оголошені двоє чоловіків, які пересуваються на спортивному мотоциклі.

З'явилося вороже орієнтування, в якому зазначено, що підозрювані у скоєнні злочину - "імовірно - військовослужбовці", повідомив Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ". За його даними, встановлено, що зловмисники використовували зброю з глушниками та тепловізори.

"Сусіди кажуть, що у глави сімейства напередодні вбивства був конфлікт з військовослужбовцями, судячи з усього, з Чечні... членів сім'ї, включаючи маленьких дітей, вбили сплячими вночі", - наголошується на каналі.

Відео дня
Стали відомі деталі щодо жорстокого вбивства у Волновасі, вчиненого загарбниками / фото t.me/vchkogpu

Важливі новини - Волноваха сьогодні в центрі уваги

29 жовтня радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що у Волновасі загарбники розстріляли велику родину за відмову віддати будинок "кадирівцям".

Пізніше омбудсмен Дмитро Лубинець підтвердив, що в окупованому місті росіяни жорстоко вбили велику родину з дітьми. За його даними, жертвами супротивників стали всі члени сім'ї Капканець, які святкували день народження.

Вас також можуть зацікавити новини: