Ворог не полишає спроб оточити Авдіївку / фото 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

За добу Сили оборони України на Таврійському напрямку ліквідували 504 російських окупантів та знищили 20 одиниць ворожої техніки. Про це повідомив Об'єднаний прес-центр Сил оборони Таврійського напрямку.

Зазначається, що в зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку, за підтримки авіації, ворог не полишає спроб оточити Авдіївку, на Мар’їнському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки - відбито 24 атаки окупантів.

"На Шахтарському напрямку противник вів штурмові дії південніше Золотої Ниви, успіху не мав. На Запорізькому напрямку наші захисники відбили 4 атаки загарбників в районі населеного пункту Роботине Запорізької області. Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

В прес-центрі поінформували, що підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ "Таврія" протягом доби виконали 1130 вогневих завдань, загальні втрати ворога склали 504 особи.

"Знищено 20 одиниць військової техніки противника. Зокрема, чотири танки, три артилерійських системи, одну РСЗВ, шість БпЛА та чотири автомобілі. Також знищено склад боєприпасів загарбників", - мовиться у повідомленні.

Втрати Росії в Україні

Минулої доби, 13 листопада, авіація ЗСУ завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 1 удар по зенітно-ракетному комплексу російських окупантів.

Бійці з підрозділів ракетних військ уразили 6 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 пункти управління, 6 артилерійських засобів, засіб протиповітряної оборони та іншу важливу ціль ворога.

Впродовж минулої доби українські військові знешкодили ще понад 900 російських окупантів та десятки одиниць ворожої техніки. З початку повномасштабного вторгнення Росія втратила в Україні близько 313 тис. 470 своїх військових.

Вас також можуть зацікавити новини: