РФ в Україні втратила ще вісім офіцерів, поділився "Штірліц" / фото REUTERS

Офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан, який також відомий під позивним "Штірліц", повідомив, що під час війни з РФ "вантажем 200" (так називають убитих військових) стали ще вісім російських офіцерів.

На українській землі знищені ворожий капітан та сім старших лейтенантів, повідомив офіцер ЗСУ у своєму каналі в Telegram та опублікував фотографії нового "вантажу 200". "Штірліц" уточнив, що ліквідованого ворожого капітана звуть Олексій Фролов.

"Чергова пачка рашен офіцірен: ...старший лейтенант Олексій Зорін; старший лейтенант В'ячеслав Погорєлов; старший лейтенант Імам Мехтіханов; старший лейтенант Рустам Узаков; старший лейтенант Микита Коваленко; старший лейтенант Едуард Кірсанов; старший лейтенант Антон Мєшков...", - написав Штефан.

Відео дня

Війна Росії та України - сьогодні це варто знати

На Донбасі йдуть активні бойові дії - росіяни намагаються вийти на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей. Вороги йдуть у наступ та зазнають дуже серйозних втрат.

Загальний втрати РФ в Україні на сьогодні, 15 березня, складають 161520 окупантів. На початку лютого японська розвідка повідомила, що на українській землі вже ліквідовано понад 20 російських генералів.

Вас також можуть зацікавити новини: