У нашій країні знищено ще низку офіцерів РФ, зазначили у ЗСУ / фото REUTERS

В Україні під час війни з РФ знищено ще низку російських офіцерів - "вантажем 200" стали, зокрема, снайпер приватної військової компанії "Вагнера" (ПВК "Дембель"), старший викладач академії Міністерства внутрішніх справ капітан Валерій Бочков.

Знищений також ворожий капітан Олександр Ісаєв, поділився у своєму каналі в Telegram офіцер Збройних сил України з позивним "Штірліц" - Анатолій Штефан.

"...успішно демобілізовані: ...капітан Олександр Ісаєв...; старший лейтенант (космічний десантник) Олексій Кутанов; ... молодший лейтенант Роман Нікітенко", - написав захисник нашої країни.

Відео дня

У нашій країні знищено ще низку офіцерів РФ, зазначили у ЗСУ / фото t.me/a_shtirlitz

Ситуація на фронті - зараз це варто знати

За відомостями Генштабу ЗСУ, опублікованими 30 березня вранці, росіяни зосередили основні зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському, Лиманському та Мар'їнському напрямках. У Генштабі додали, що на цих напрямках українські воїни відбили понад 60 атак з боку супротивника.

Окупанти зазнають величезних втрат на нашій землі. Втрати росіян в Україні вже становлять приблизно 172 900 загарбників. За відомостями ЗМІ, у нашій країні вже знищено близько 2 тисяч офіцерів РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: