"Штірліц" показав ліквідованих супротивників-офіцерів / фото pixabay.com

РФ під час повномасштабної війни проти української держави втратила ще ряд офіцерів, у тому числі підполковника-"мусора" Євгена Смолкіна.

Втрати Росії розкрив офіцер Збройних сил України з позивним "Штірліц" - Анатолій Штефан. За його даними, також були ліквідовані лейтенант і майор супротивника. Водночас захисник української держави не повідомив деталі знищення загарбників.

"...успішно демобілізовані: ...підполковник-"мусор" Євген Смолкін; ...майор Андрій Магомедов; ...лейтенант Гамаюнов Єгор; ...звання... (невідомо - Ред.) Мулдагалієв Вадим", - поділився воїн на своєму каналі в Telegram.

Відео дня

Важливі новини України про війну - сьогодні це варто прочитати

Генштаб ЗСУ вранці 29 вересня повідомив, що російські загарбники протягом минулої доби на Авдіївському, Мар'їнському, Запорізькому, Шахтарському та Лиманському напрямках намагалися атакувати захисників нашої держави, але зазнали провалів.

Росія на українській землі вже зазнала колосальних втрат. Загальні втрати ворога на 29 вересня 2023 року становлять приблизно 277 тисяч 660 супротивників. ЗМІ писали, що, зокрема, знищений командувач російського Чорноморського флоту адмірал Віктор Соколов.

Вас також можуть зацікавити новини: