Стало відомо про успішну спецоперацію наших воїнів на фронті / колаж УНІАН зі скріншотів

Воїни з Сил спеціальних операцій Збройних сил України на одному з напрямків фронту провели складну спецоперацію "Говерла", унаслідок якої Сили оборони України покращили оперативно-тактичне положення.

Завдяки професійній та злагодженій роботі операторів ССО, яких прикривали дрони, засоби радіоелектронної боротьби та вогневої підтримки, супротивників вибили з опорного пункту на панівній висоті, крім того, у полон взяті двоє ворожих горе-десантників, повідомив Telegram-канал Сил спецоперацій у четвер, 8 лютого.

"Метою операції було захоплення опорного пункту противника на панівній висоті. Взяти його під контроль підрозділам Сил оборони не вдавалося кілька місяців. Після ретельного планування та підготовки у взаємодії з підрозділами Сил оборони групи ССО розпочали проведення спецоперації", - зазначається у повідомленні.

У ССО додали, що після того, як "опорник" був "зачищений" від супротивників, на висоту зайшли визначені підрозділи наших Сил оборони.

Продовжується повномасштабна війна в Україні проти Росіян - сьогодні це варто прочитати

Увечері 7 лютого Генштаб Збройних сил України повідомив, що упродовж доби на фронті між нашими воїнами та росіянами відбулося 80 бойових зіткнень. За його даними, гаряче було на Херсонському, Запорізькому, Мар’їнському, Авдіївському, Бахмутському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

Українські воїни дають гідну відсіч супротивнику, і РФ зазнає серйозних втрат у живій силі та техніці. Загальні втрати ворога на 7 лютого 2024 року становлять приблизно 391 470 супротивників. Також ліквідовано, зокрема, 11 879 російських бойових броньованих машин. 

Вас також можуть зацікавити новини: