У Скадовську РФ сьогодні зазнала втрат, дізнався Петро Андрющенко / колаж УНІАН з фото t.me/yellowribbon_ua та t.me/andriyshTime

У четвер, 9 листопада, у тимчасово окупованому росіянами місті Скадовськ Херсонської області було "гаряче" - спочатку повідомлялося про "приліт" по ворогах, які знаходилися на базі "Лотос", а потім відомості уточнили.

Є попадання у будівлю, яка знаходиться біля "Лотоса", і супротивники зазнали втрат, поділився радник мера захопленого Маріуполя Донецької області Петро Андрющенко в Telegram. За його даними, вже відомо про п'ять "хороших руських", які ніколи не повернуться додому (були ліквідовані - Ред.), а також про "мінімум 15 поранених".

"Уточнення по Скадовську. Місце влучання не "Лотос", а трохи далі в тому районі - будівля колишнього колгоспу "Радянська Україна" на розі Гагаріна та Портової. Все заблоковано, і близько не пускають", - зазначив радник очільника Маріуполя.

Відео дня

У Скадовську сьогодні вороги зазнали втрат, поділився Петро Андрющенко / фото t.me/andriyshTime

Андрющенко також показав фото, на якому нібито зазнято наслідки "прильоту".

У Скадовську супротивник зазнав втрат, зазначив радник мера Маріуполя / фото t.me/andriyshTime

Нагадаємо, російські загарбники увійшли в Скадовськ на початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Важливі новини України про війну - сьогодні це варто знати

Українські воїни активно борються з ворогами на різних напрямках. Зокрема, Генштаб Збройних сил України повідомляв, що на Херсонському напрямку триває контрбатарейна боротьба.

РФ на нашій землі зазнає колосальних втрат. За офіційними відомостями, загальні втрати ворога на 9 листопада 2023 року вже становлять приблизно 308 тис. 720 осіб. Крім того, ліквідовано дуже багато техніки супротивника, у тому числі 5 тис. 316 танків.

Вас також можуть зацікавити новини: